Αν δεν το θέλεις, χάρισέ το…!

970317_479230015479850_499030585_n

Αγαπημένοι μου, καλό μήνα να έχουμε!

Μπήκαμε στο Νοέμβριο και σιγά σιγά βλέπουμε και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες…! Ακόμα κι αν είναι σχετικά νωρίς να λέμε για τις γιορτές η σκέψη και μόνο πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μου φτιάχνει προσωπικά τη διάθεση 🙂

thumb

Σ’ αυτό το post θα σας μιλήσω για το έργο του μη κερδοσκοπικού σωματείου Φίλοι της Μέριμνας που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα με στόχο την υλική και ηθική υποστήριξη του κοινωνικού έργου της Μέριμνας. Πιο συγκεκριμένα, η Μέριμνα που ιδρύθηκε το 1995 έχει κύριο σκοπό την συμβουλευτική φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο.

Για 3η φόρα οι Φίλοι της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar με ρούχα (παιδικά ,γυναικεία, ανδρικά), παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, διακοσμητικά, βιβλία, παιχνίδια, είδη σπιτιού κα. τα οποία είναι μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.  Όλα τα είδη πωλούνται σε συμβολικές τιμές & τα έσοδα θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.

Αν λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε, επιλέξτε ποια από τα πράγματά σας θα μπορούσατε να χαρίσετε και οι υπεύθυνοι των Φ.Μ.Θ. θα έρθουν οι ίδιοι εφόσον σας βολεύει να τα παραλάβουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος των Φ.Μ.Θ. γνωρίζετε ή με την κα Τριγλιανού Λήδα στο τηλέφωνο: 6944208320, την κα Δαβίτη Στέλλα στο τηλέφωνο: 6973 042789 ή την κα Σακαράκη Μαρία στο τηλέφωνο: 6975464690.

Με αυτή την απλή κίνηση, θα κάνετε σίγουρα μια πολλή καλή πράξη συμβάλλοντας στο αξιόλογο έργο του σωματείου Φίλοι της Μέριμνας.

Πάρτε μια γεύση κι από τα προηγούμενα bazaar

collagemerimna

 Αυτά από μένα…

Πολλά γλυκά φιλιά σε όλους,

Μαρίνα

11b7d46e008a2409b675dfecee140628

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.