5 λεπτά με τον Γιώργο Νταλάρα*

IMG_8269

Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε μια μεγάλη συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα πλαίσια της 82η ΔΕΘ και λίγο πριν ανέβει στη σκηνή μίλησε αποκλειστικά στον αέρα του Κοσμοράδιο 95.1

Όλοι έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα, όλοι θαυμάζουμε τη μεγαλειώδη πορεία του στο τραγούδι με κορυφαίες συνεργασίες τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο, αλλά πιστέψτε με ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους καλλιτέχνες που από κοντά σε καθηλώνουν με την αύρα τους. Αυτό τουλάχιστον ένιωσα προσωπικά σε αυτά τα 5 λεπτά που είχα την τιμή να συνομιλήσουμε. Φιλοσοφημένος, πράος και με αισιόδοξη ματιά είπε ενδιαφέροντα πράγματα και στη συνέχεια φυσικά αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε έρθει για να τον απολαύσει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πατήστε το link για ν’ ακούσετε όλη τη συνέντευξη… http://bit.ly/2wrL2qK

IMG_8393

Οι παραστάσεις του Γιώργου Νταλάρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα συνεχιστούν στις 15/9 στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στις 16/9 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στην Λευκωσία. Στις 27/9  θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

IMG_8569

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.