Christmas (music) is all around!

Σχεδόν έφτασαν τα Χριστούγεννα και λίγο πολύ όλοι μας έχουμε μπει σε Christmas mood! Και για να μπούμε ακόμα περισσότερο, η μουσική σίγουρα θα μας βοηθήσει ❤ Την περίοδο των γιορτών πιστεύω όλοι μας θέλουμε να ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια όταν ανοίγουμε το ραδιόφωνο. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σου τα δικά μου αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ελληνικά & ξένα αν και η επιλογή δεν ήταν σίγουρα καθόλου εύκολη!

Εσύ αλήθεια ποιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι αγαπάς ❤ ???

Τα δικά μου αγαπημένα ξένα γιορτινά τραγούδια…

*Γλυκό, ατμοσφαιρικό ‘Mary’s Boy Child’. Είναι μοναδικοί οι Boney M & σίγουρα τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους ξεχωρίζουν! Σταθερή αξία που λέμε!

*Ricky Martin, latin ρυθμός & Χριστούγεννα μαζί= ο τέλειος συνδυασμός!

*H μελωδική φωνή του Chris Rea σε ταξιδεύει και ένα είναι σίγουρο πως και φέτος…You must drive home for Christmas!!!

*Απλά το λατρεύω & μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε το ακούω!!! Παίζει στην χριστουγεννιάτικη ταινία Love actually και εννοείται πως ο Billy Mack κλέβει την παράσταση 😉

*Κλασικό, ανεβαστικό και πολύ αγαπημένο μου κομμάτι καθώς μου θυμίζει τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου!  Feliz Navidad… Próspero año y felicidad  λοιπόν για τη νέα χρονιά!!!

*Ένα γλυκό αγόρι που ρωτάει τη μαμά του που είναι ο Άγιος Βασίλης-Mamacita donde esta Santa Claus-, μια παιδική αυθόρμητη ερμηνεία & ένα τραγούδι που αγαπήσαμε όλοι ❤ Τι κρίμα που η πραγματική ιστορία του ταλαντούχου αυτού παιδιού είναι τόσο θλιβερή και άδικη…

* Και φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με την χαρακτηριστική φωνή της Mariah Carey… ίσως είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της ❤ & πάμε όλοι μαζί: All I want for Christmas is youuuuuuuuuuu… baby!

*Eίμαι εννοείται πολύ φαν των κλασικών χριστουγεννιάτικωνBobby Helms, Brenda Lee, John Lenonenjoy!

*Χριστούγεννα χωρίς τη φωνή του Michael Buble γίνεται? Δεν γίνεται!

& πάμε στα αγαπημένα μου ελληνικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια…

*Τα λόγια για τον Σάκη μας είναι απλά περιττά.! Και όπως και να το κάνουμε, ν’ ακούς ‘Χρόνια Πολλάααααααα’ από τον Σάκη έχει άλλη μαγεία, άλλη ομορφιά 😛 (Ρουβίτσες όλου του κόσμου ενωθείτε!)

*Άγιε μου Βασίληηηηηηηη ❤ Το αγαπώ εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο κομμάτι, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό αφού δεν έχει παίξει ιδιαίτερα στα ραδιόφωνο. Ακούστε το!

*Μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή και φυσικά του Φοίβου. Βέβαια το συγκεκριμένο τραγούδι έχει να πεις κάτι το στενάχωρο, το μυστήριο, το σκοτεινό…το δε videoclip είναι επίσης κάπως “αποπνικτικό” βλέποντας τη Δέσποινα να “παλεύει” μέσα στη γυάλα με τα νερά (!). Έχει όμως τέλειο ρυθμό, γι’ αυτό ακούμε τα ‘Κάλαντα’ σε φουλ ένταση!

*Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Καλλίδης, Στέλλα Καλλή, Ιωακείμ Φωκάς & Ελισάβετ Σπανού τραγουδούν σε νέα εκτέλεση την μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή στολίζοντας όοοοολοι μαζί ένα εντυπωσιακότατο χριστουγεννιάτικο δέντρο! LIKE!

*Είμαι τέρμα χαζομαμά & έτσι από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο της κόρης μου… Ρούντολφ το ελαφάκι λοιπόν με Θάνο Καλλίρη & την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ❤ Enjoy

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία & πολλή μουσική ❤

Φιλιά,

Μαρίνα

screenshot_2

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.