Διαγωνισμός #34: Κέρδισε μηνιαία συνδρομή για baby swimming στο Swim College*

Γεια & χαρά ομορφιές μου, πώς τα περνάτε??

Ήρθε η ώρα για έναν ακόμα απίθανο διαγωνισμό και μιας και το δώρο με τα μαθήματα παιδικής κολύμβησης για το Swim College πήγε τόσο καλά την τελευταία φορά, σας φέρνω νέο διαγωνισμό #34 αυτή τη φορά όμως για τα μωράκια της παρέας ❤

Το Swim College είναι σίγουρα το ιδανικό κολυμβητήριο για να μάθουν τα παιδάκια μας κολύμπι, αλλά και ν’ αγαπήσουν το υγρό στοιχείο. Αυτό όμως που κυρίως κάνει το Swim College να ξεχωρίζει πέρα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του είναι το νερό της θερμαινόμενης πισίνας του καθώς η επεξεργασία του γίνεται αποκλειστικά με φυσικά μέσα και χωρίς καμία προσθήκη χημικού. Το νερό μάλιστα εμπεριέχει φυσικό θαλασσινό ιωδιούχο αλάτι σε υψηλή συγκέντρωση (0,9%) και κατά την ηλεκτρόλυση, παράγονται ισχυρά οξειδωτικά, τα οποία ακαριαία «σκοτώνουν» τους οργανικούς ρύπους που υπάρχουν στο νερό, ενώ παράλληλα παράγονται στοιχεία τα οποία προφυλάσσουν την υγεία των κολυμβητών και αυξάνουν την ευεξία και την ασφάλειά τους. Αυτό το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού της πισίνας  λειτουργεί αυτόματα και εξασφαλίζει στο 100% ότι δεν θα τσούξουν ούτε θα κοκκινήσουν τα μάτια των παιδιών ενώ τα μαλλάκια και το δέρμα τους δε θα μυρίζουν καθόλου χλώριο.

Επίσης να σας πω ότι στο Swim College μπορείτε να οργανώσετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας!Έχουν φανταστικό καταπράσινο κήπο-ό,τι πρέπει δηλαδή για πάρτι την άνοιξη & το καλοκαίρι- ενώ μπορείτε να κανονίσετε το πάρτι να περιλαμβάνει και μάθημα κολύμβησης για όλους τους μικρούς καλεσμένους. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με το Swim College για να δημιουργήσετε μαζί το τέλειο σκηνικό για πάρτι που θα ξετρελάνει μικρούς & μεγάλους ❤

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ…

Το Me, Myself & You & το Swim College κάνουν δώρο σ’ ένα τυχερό μωράκι (από 4 μηνών έως 3 ετών) μία μηνιαία συνδρομή (4 μαθήματα βρεφικής κολύμβησης μαζί με τη μαμά ή τον μπαμπά).

Για να πάρεις μέρος:
LIKE @ Me, Myself & You
LIKE @  Swim College
COMMENT (σχόλιο) τι ηλικία έχει το μωράκι

Λήξη διαγωνισμού: 9/10/2017

Όροι συμμετοχής

  • Δεκτές γίνονται μόνο οι συμμετοχές που θα ακολουθήσουν όλα τα παραπάνω βήματα.
  • Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο.
  • Μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όσοι ζουν στην Θεσσαλονίκη.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ στο blog, ενώ θα αναρτηθεί και σχετικό Post στη σελίδα μου στο facebook. Θα ενημερωθούν ακόμα με προσωπικό μήνυμα inbox και υπάρχει χρονικό περιθώριο να απαντήσουν μέσα σε μία ημέρα. Διαφορετικά, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος με το δώρο, θα αντικατασταθεί από ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Πολλά φιλιά,

Μαρίνα

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.