Ο γλυκούλης Φρέυ δίνεται για υιοθεσία*

Stray dog #3

Αυτός είναι ο Φρέυ, μόλις 2 μηνών μωράκι, ένα κουταβάκι που γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα σε χωριό της Λάρισας. Τα πέντε (5) κουτάβια εντόπισε φιλόζωη κυρία, όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας της τα είδε μόνα τους σε ένα χωράφι και το έβαλε σκοπό να τα βοηθήσει. Τις πρώτες μέρες άρχισε να τα ταΐζει, μέχρι που είδε το σκυλί που θεωρούσε ότι ήταν η μαμά τους, νεκρό στο δρόμο από αυτοκίνητο και αποφάσισε να δράσει πριν να είναι αργά. Έτσι πήρε τα μικρά στο σπίτι της και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας ώστε να εξασφαλίσουν για αυτήν ένα μόνιμο σπιτάκι.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο Φρέυ (Αριθμός Microchip: 941000016547520) είναι ένα γλυκό ημίαιμο κουταβάκι και αναμένεται όταν μεγαλώσει να γίνει περίπου 15 κιλά. Όπως όλα τα κουταβάκια τρελαίνεται για παιχνίδια, χάδια, αγκαλιές και λατρεύει να παίζει με τα παιδιά. Θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Φρέυ, click εδώ http://bit.ly/2DjdcIN

Για να δείτε φωτογραφίες από τα αδερφάκια του κι από όλα τα διαθέσιμα κουταβάκια του σωματείου click εδώ http://bit.ly/2Dsiu8j

*Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα)  

*Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

 Κλείνω…

με το ολοκαίνουργιο τραγούδι αφιερωμένο στον πιο πιστό μας φίλο, τον σκύλο, που ερμηνεύει και συνθέτει ο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης σε στίχους της καταξιωμένης ποιήτριας – στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη και Παραγωγή του Χρήστου Σούμκα.

Λέγεται «Σκιά Στη Γη» και όλα τα έσοδα από την κυκλοφορία του θα δοθούν στην Μ.Κ.Ο. «Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος» που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα. Το τραγούδι ακόμα στοχεύει στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται «πληγή» και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Ακούστε το…

 

Πολλά φιλιά,

Μαρίνα

2017-12-06_2205

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.